ویپ چیست؟ - دفتر سیار اول

ویپ چیست؟

مقالات

VOIP چیست؟

ارتباطات یکی از نیازهای حیاتی بشر است و انسان همواره به دنبال ابداع راه حل هایی بوده که بتواند با استفاده از آنان با سایر همنوعان خود ارتباط برقرار نماید. در گذشته که انسان استفاده از اینترنت را تجربه نکرده بود، ارتباطات محاوره ای از طریق تلفن و با خطوط PSTN انجام می گردید. امروزه با رشد تکنولوژی و پیشرفت استفاده از اینترنت، روش برقراری ارتباط تلفنی، به VOIP تغییر یافت.
VoIP برگرفته از (Voice over internet protocol ) به معنای (انتقال همزمان مکالمات تلفنی بر روی یک شبکه دیتا) که با نام IP تلفنی نیز از آن یاد می شود، امکان استفاده از اینترنت برای مکالمات تلفنی را فراهم می نماید .
از مزیت های اساسی استفاده از سیستم ویپ، کاهش قابل توجه هزینه های مکالمات و حذف تجهیزات و امکان برقراری تماس از طریق اینترنت از هر نقطه ای می باشد.
نحوه برقراری ارتباط

با سیستم های VoIP به یکی از سه روش زیر می توان ارتباط تلفنی برقرار کرد:

1. (ATA (Gateway

ساده ترین روش برقراری ارتباط VoIP با استفاده از ATA ها که Gateway هم نامیده می شوند، می باشد. این ابزارها این امکان را به شما می دهند که از تلفن های آنالوگ استاندارد فعلی تان استفاده کنید. به آسانی می توانید Handset خود را به ATA متصل کرده و سپس ATA را به کامپیوتر یا ارتباط اینترنت تان وصل کنید. ATA  سیگنال آنالوگ را از تلفن شما می گیرد و آن را به سیگنال دیجیتال آماده برای انتقال در بستر اینترنت تبدیل می کند. همراه برخی ATA ها یک نرم افزار وجود دارد که روی کامپیوتر load می شود و شما را قادر می سازد که از سیستم ویپ استفاده کنید.

2. IP PHONES

این تلفن ها تمام نرم افزارها و سخت افزارهای لازم برای برقراری ارتباطات VoIP را به صورت Built-in دارند.

3. کامپیوتر (انواع سیستم های عامل)
این روش یکی دیگر روش های استفاده از تکنولوژی VoIP است. شرکت های زیادی هستند که نرم افزارهای مقرون به صرفه ای ارائه می دهند که می توانید برای این نوع VoIP از آن ها استفاده کنید. معمولاً تنها مبلغی که باید پرداخت کنید فقط هزینه ماهانه ISP است. تمام آن چه که نیاز دارید یک میکروفون، بلندگو، کارت صدای مناسب و یک ارتباط اینترنت با سرعت مناسب است.

این داده ها در طرف دیگر توسط یک Gateway دریافت شده و سپس با یک Circuit switch محلی دیگر مسیردهی می شود.

4. تلفن همراه (انواع سیستم های عامل)
علاوه بر تمام روش های ذکر شده ی فوق، از تلفن همراه خود هم می توانید از تکنولوژی VOIP استفاده کنید. تنها با نصب یک نرم افزار روی تلفن همراه از این سیستم بهره مند می شوید.

نوشتهٔ پیشین
انواع گیتوی
نوشتهٔ بعدی
دورکاری در کسب و کارها (قسمت اول)

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.
فهرست